Profil

JoanJoan...

Hej! Jeg hedder Joan og er født i 1966. Jeg har de sidste 17 år sunget med en i anden duo “Prejo Swingers” og har haft et par afstikkere med andre bands. Men da da min makker år 2001 valgte at flytte til Sjælland, blev vi enige om i al venskabelighed at opløse duoen. De sidste 6 år har jeg så brugt med at være badeværelsesanger til stor fortrydelse for mine to hjemmeboende børn.
Men i år 2005 mødte jeg så Bent på den lokale beværtning, hvor han afløste for en anden musiker (Tak til “Den Røde Spillemand”) og efter et par møder aftalte vi at prøve at få et samarbejde i gang. Vi har på nuværende tidspunkt været en del ude sammen som duoen “Mig og Bent”.

 

MundharpeBent...

Jeg er så født i 1952 og har spillet professionelt siden 1984. I starten var det mest som solomusiker på gammeldags Hammondorgel med fodpedaler og rytmeboks, men ret hurtigt blev rytmeboksen skiftet ud med rigtige levende trommeslagere. I 90’erne skiftede jeg så til at spille i forskellige danseorkestre, men da tiden var løbet fra den slags - og udviklingen inden for keyboards havde gjort det muligt for en mand at spille næsten som et 5 mands orkester, gik jeg tilbage til at spille som solomusiker igen. Men moderne teknik kan ikke erstatte 2-stemmig sang, så da jeg på et spillejob på “Blue Corner” i Nykøbing, hørte den allerdejligste stemme blandt publikum, var jeg solgt på stedet. Til mit store held var Joan også ledig på markedet og i fællesskab blev vi enige om at forsøge et samarbejde. Vi er nu - siden sommeren 2005 - blevet et godt fasttømret team, som supplerer hinandens stemmer godt.

 

 

BentFlemming

GalleriGalleri.

BookingBooking.

LinkBent Flemming.

Kalenderoversigt

Webdesign by VestVision